Design tea party la magazinul Manders

Petrecerea de ceai cu master class de către Katya Gerdt, decoratorul Manders, a avut loc la magazinul Manders pe 31 iulie.

În imagine: Katya Gerdt ( Katya Gerdt ) decorator și Alexei Eliseev ( Manders ).

Petreceri de ceai cu designeri, decoratori, clienți obișnuiți și jurnaliști în showroom-uri

Exemple de culori folosite sunt cele cu culori "vorbitoare" nume din paleta magazinului Manders. Din nuanța gri-bej Elephant's Breath ( Română. «Respirația elefantului" ) Farrow&Ball la roz cenușiu Ashes of Roses ( Engleză. «Cenușa unui trandafir ) de Little Greene. La urma urmei, este o gamă largă de nuanțe care vă permite să creați orice interior.. Fie că este vorba de clasici riguroși sau de pop-art jucăuș.

În imagine: Svetlana Yerkovich și Asya Shestakova.

Manders organizează petreceri de ceai similare în ultimele zile ale fiecărei luni. Puteți afla din timp despre întâlniri și puteți participa la ele în grupul oficial Manders la adresa

În fotografie: Maria Ignatova.

Citește mai mult  Decor Bourgeois și Akros susțin o promoție
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: