Dulux lansează o vopsea neobișnuită în România

AkzoNobel Decor ( AkzoNobel ) prezintă un produs revoluționar pentru piața Românesc sub marca Dulux, vopseaua concentrată "More m2" pentru interior.

Datorită tehnologiei de producție inovatoare, vopseaua concentrată Dulux ) Mai mult m2 Înjumătățirea costului de vopsire pe metru pătrat în comparație cu alte tapet de interior Dulux, fără a pierde proprietățile esențiale.

Produsul are o consistență groasă unică înainte de diluare. Pentru a lucra cu vopseaua Dulux "More m2" diluat cu 50-80% apă, în funcție de necesități. Acest lucru permite meșterului flexibilitatea de a se adapta la condițiile obiectului specific. Acoperirea are un finisaj mat și se poate spăla. Noul concentrat de vopsea este colorabil în nuanțe pastelate și nu necesită condiții speciale de transport și depozitare, la fel ca și celelalte vopsele pe bază de apă ale mărcii.

Vopsea Dulux "More m2" Complet testat și certificat pentru utilizarea în medii medicale. Vopseaua a fost deja încercată și recomandată de zugravii profesioniști, în cadrul unui studiu realizat de agenția independentă Key Business Solutions Ltd.

Dulux "More m2" În România vor fi vândute mai multe vopsele m2 , atât pentru profesioniști, cât și pentru cumpărătorii DIY ). Lansarea produsului coincide cu începerea unei campanii publicitare pentru vopseaua concentrată, care se va concentra pe punctele de vânzare și pe internet. Sloganul campaniei este "Dulux paint concentrate: mai mulți metri – mai puține deșeuri.

Citește mai mult  Picturi artistice de perete
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: