Maria Sennekke despre culorile pentru persoanele alergice și designerii îndrăzneți

Maria Sennekke, manager de produs la Caparol™, explică cum să alegeți între vopselele pentru tavan și perete și cine trebuie să folosească acoperiri decorative pentru a imita catifeaua.

Concernul german DAW SE, reprezentat pe piața Românesc de compania DAW-Russian, își va sărbători anul acesta cea de-a 120-a aniversare.

Despre principii. Ne petrecem cea mai mare parte a vieții în interior.. Prin urmare, este necesar să se creeze interioare care să fie nu numai elegante, ci și ecologice. Confort, siguranță și calitate a vieții iată care sunt conceptele definitorii pentru designul interior.

Despre modă. Studiourile de design de culoare DAW SE dezvoltă în mod constant noi palete de culori și tehnici de decorare. Astăzi, acoperiri cu efecte de lemn, travertin și beton sunt populare, iar imitația de rugină pe pereți este în cerere. De asemenea, designerii folosesc în mod activ, pe pereți, plăci care imită marmura și catifeaua.. în case și apartamente, precum și în birouri și centre comerciale.

Despre noutăți. Fără îndoială, funcționalitatea vopselelor moderne se schimbă ca răspuns la cerere. Consumatorii se concentrează acum pe un climat sănătos în casele și apartamentele lor. De exemplu, compania germană DAW SE a dezvoltat o vopsea care este sigură pentru persoanele alergice, pe baza unei analize a cererii consumatorilor.. Sensitiv®. Este prima vopsea de dispersie pentru interior fără conservanți.

O altă tendință interesantă în materie de design este utilizarea imitației de marmură și a acoperirilor de perete din catifea – în trend acoperiri decorative cu proprietăți antivandalism. Acestea sunt opțiuni de design de suprafață decorative și de lungă durată pentru un interior. Capadecor VarioPutz, de exemplu, oferă 17 modele de culori diferite și o rezistență sporită la deteriorări mecanice. Este popular pentru utilizare în scări, holuri și alte zone cu trafic intens.

Citește mai mult  7 sfaturi pentru cei care se gândesc să picteze pereții

Despre concepțiile greșite. Mulți oameni cred că pregătirea suprafeței nu este importantă și că lăsarea unui strat de bază nu este foarte rentabilă. Nu este cazul. Scopul principal al amorselor nivelarea capacității de absorbție a suprafeței. Atunci când suprafața peretelui sau a tavanului este perfect pregătită ( grunduită ) va fi absorbită uniform cu stratul succesiv de vopsea, fără a lăsa pete pe suprafață.

Despre alegere. Alegerea vopselei depinde de suprafața care urmează să fie vopsită și de zona de vopsit în bucătărie, grădiniță sau dormitor. În funcție de acest criteriu, uitați-vă la rezistența la abraziune umedă a vopselei sau, cu alte cuvinte, cât de des poate fi spălată vopseaua. În bucătărie, în cazul în care pereții sunt perfect egalizați cu un material de umplutură, vă recomandăm un strat subțire de mătase mată, mată lucioasă sau, dacă doriți, o vopsea lucioasă de primă clasă umedă pe umedă asigură longevitatea vopselei și este ușor de curățat. În cazul în care suprafața peretelui nu este perfectă, vopselele de umplere sunt o modalitate bună de a ascunde imperfecțiunile – ele umplu perfect imperfecțiunile. Pentru tavane, este mai bine să alegeți o vopsea cu un timp de uscare lung previne dungi pe tavan. Și, bineînțeles, fără solvenți și emisii nocive.

Cele mai populare cinci vopsele din gama Caparol, conform Mariei Sennekke.

Amfibolin- Mândria și bucuria noastră, vopseaua care a început totul

Amphibolin este un produs de clasă superioară al DAW SE, care se integrează bine în toate tipurile de substraturi minerale, metalice și din lemn. Nu folosiți solvenți chimici sau alte substanțe dăunătoare în vopsea. Rezistent la abraziune și la influențe mecanice.

Activitatea de cercetare și dezvoltare a companiei germane DAW SE a dus la producerea unei vopsele de interior de înaltă tehnologie pe bază de materii prime noi Caparol Premium Clean – în ciuda suprafeței sale mate, este foarte rezistent la stres și are proprietăți excelente de curățare.

CapaSilan- Ideal pentru suprafețe mari

CapaSilan este o vopsea de interior de nouă generație. Timpul său lung de întărire permite aplicarea pe suprafețe mari și chiar și în condiții de iluminare nefavorabile ( lumină glisantă ).

Caparol Sensitiv- pentru un climat interior sănătos și sigur

Caparol Sensitiv- Un nou tip de vopsea de interior cu dispersie pentru încăperile în care trebuie creat un microclimat absolut sigur și sănătos, important pentru persoanele care suferă de alergii și pentru persoanele cu boli cronice.

Citește mai mult  Farrow&Ball a reproiectat interiorul
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: