Venis creează lemn ceramic

Parchetul din porțelan Par-ker Houston de la producătorul spaniol Venis imită fidel textura lemnului de esență tare.

Această nouă pardoseală a fost lansată de compania spaniolă Venis ( Porcelanosa Grupo ). Ceramic Par-ker Houston imită lemnul de esență tare în toată frumusețea sa naturală. În unele privințe, este chiar superioară omologilor săi din lemn. În primul rând, gresia porțelanată este extrem de dură și durabilă și va dura zeci de ani. Par-ker Houston poate fi folosit atât pentru interioare domestice, cât și pentru zone publice cu trafic intens În restaurante, showroom-uri, centre comerciale etc. În al doilea rând, acoperirea este rezistentă la umiditate și la soare și nu necesită o întreținere specială. Este disponibil cu o suprafață antiderapantă. Puteți alege între șapte culori și două formate 29,4 x 120 cm și 19,3 x 120 cm.

Citește mai mult  Gennady Kovalev despre tendințele modei în designul podelelor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Elena

    Ce înseamnă „lemn ceramic”? Este vorba despre un nou material inventat sau o combinație între lemn și ceramică? Cum se obține acest material și care sunt proprietățile sale? Mă întreb în ce domeniu poate fi folosit și care sunt avantajele față de alte materiale tradiționale?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: