York oferă o nouă perspectivă asupra luxului

Mărgele de sticlă, mărgele și șampanie în noua colecție York Wallcoverings. Căutați-l în sălile de expoziție Artville.

În colecția Modern Luxe ( "Modern Luxe" ) Marca York Wallcoverings reinterpretează conceptul de lux. Candice Olson ( Candice Olson )- oferă o abordare a ornamentelor și modelelor clasice unul dintre cei mai importanți designeri din SUA și Canada. Ea însuflețește liniile simple și clare cu un decor de mărgele de sticlă, adaugă accente aurii și argintii.

Designerul folosește materiale naturale prelucrate cu ajutorul tehnologiei moderne: de exemplu, el amestecă segmente de fibre de banane împletite cu dungi lucioase. Folosește 3D la modă modelul de herringbone cu care sunteți obișnuită, datorită efectului ombré pare a fi tridimensională. O paletă vastă: alegeți dintre nuanțe de albastru discret, șampanie strălucitoare, valuri de mare, lavandă și multe altele. Găsiți colecția Modern Luxe în showroom-uri «Artville.

În imagine: designerul Candice Olson.


Aflați adresele showroom-urilor Artville.

Citește mai mult  Cersaie 2012 Cel mai bun: Dirty Chic
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: