Casă de oaspeți exclusivistă Villeroy & Boch la Castelul Saareck Saareck din Mettlach

Camerele fermecătoare cu interioare unice din Castelul Saareck, casa de oaspeți exclusivistă a Villeroy & Boch, pot fi acum rezervate pe cel mai important site de hoteluri din lume, Booking.com.

Villeroy & Boch folosește Castelul Saareck ca pensiune încă din 1954. Casa de oaspeți a fost proiectată între 1902 și 1903 de către arhitectul Ludwig Arntz din Köln și construită ca un castel pentru cuplul de tineri căsătoriți Adeline von Boch, născută Freyin von Liebig din Reichenberg ( Liberec, Boemia ) și Luitwin von Boch, care între 1917 și 1932. a fost directorul general al Villeroy & Boch. În 1912, casa familiei Von Boch a fost extinsă conform planurilor arhitectului Eugene Schmoll.

Castelul Saareck invită oaspeții și vizitatorii din această regiune pitorească să se bucure de atmosfera unică a unei idile de parc englezesc. Castelul și-a păstrat aspectul original nu numai în exterior, ci și în interior: saloane mici, o sală decorată cu tablouri și trofee de vânătoare, o cameră de șemineu cu un pian cu coadă Steinway și o sală de mese mare.

Toate camerele au pereți cu lambriuri din lemn, mobilier de calitate, podele din lemn și portrete de familie, creând o atmosferă unică à la Belle Époque.

Camere fermecătoare, dotate cu facilități moderne, cum ar fi Wi-Fi și un TV cu ecran plat.

Bucătăria locală merită o atenție deosebită. Mâncarea este servită în mod spectaculos pe renumita veselă Villeroy & Boch: colecțiile La Classica Nuova și La Classica Contura, realizate din porțelan Premium Bone de înaltă calitate.

O atracție specială este terasa la soare, care se învecinează cu un parc amenajat extins cu copaci seculari, de unde vă puteți bucura de panorama fantastică a vechii abații de pe malul râului Saar.

Citește mai mult  Piscine încălzite pentru fitness și spa

Castelul Saareck este interesant și pentru că se află la o distanță de mers pe jos de Mettlach, unde se găsește și fabrica Villeroy & Boch cu expoziția Keravision, muzeul de ceramică și colecția de veselă de masă. De asemenea, aici se află Centrul de informare pentru baie, wellness și plăci ceramice și Centrul Stoke.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: