Cel mai nou produs Villeroy & Boch – toaleta cu spălare Architectura

Architectura de la Villeroy & Boch combină liniile curate și funcționalitatea de neegalat într-o nouă completare a gamei Architectura: noul WC suspendat, cu forme atenuate și tehnologia inovatoare DirectFlush.

Mulțumită unei funcții montat la culoare Soluția WC vă oferă o soluție de design versatilă pentru o baie foarte igienică.

Un design elegant și contemporan face din noua toaletă Architectura soluția ideală atât pentru băile private, cât și pentru cele publice, de toate dimensiunile. tehnologie DirectFlush cu o margine deschisă la culoare pentru o igienă maximă și o curățare ușoară.

Suprafața interioară smălțuită a vasului de toaletă poate fi clătită complet, fără stropiri, datorită unui flux de apă perfect direcționat în partea superioară a vasului. Datorită consumului minim de apă – doar 3 sau 4,5 litri pe proces de spălare.. tehnologia modernă permite ca vasul de toaletă să fie clătit în mod eficient și eficace, în timp ce montarea ascunsă face ca vasul de toaletă să fie mult mai ușor de întreținut.

Datorită gamei variate de produse din această colecție, proiectanții și arhitecții pot găsi modelul de WC potrivit pentru fiecare proiect. Gama este disponibilă cu modele de WC suspendate în versiune standard, compactă, confort XL și un model de WC Architectura Vita ( 700 mm ) extra lung ( bază pentru persoanele cu dizabilități.

Colecția oferă, de asemenea, o gamă de Familia Memento de toalete pe podea și o varietate de combinații de baie. Prin urmare, soluțiile personalizate, care au fost dezvoltate pentru a satisface diversele cerințe privind instalarea, confortul și igiena, pot satisface cele mai diverse cerințe ale vaselor de toaletă.

Citește mai mult  Echipa 7 amenajează o baie cu Keuco
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: