Colecție avangardistă de accesorii de baie în Leroy Merlin

O nouă colecție de accesorii pentru baie dedicată starurilor rock ale anilor '80 – trupa italiană Memphis – a apărut în hipermarketurile Leroy Merlin din București și Sankt Petersburg. Fiecare obiect al colecției este un obiect de artă funcțional.

Conceptul de baie de designer Memphis corespunde principiului Leroy Merlin «Design- nu înseamnă scump" În conformitate cu filozofia companiei "prețuri mici în fiecare zi".

«Leroy Merlin Primește soluții de amenajări interioare moderne și contemporane izbitoare, cum ar fi colecția Memphis. Seria este dedicată muncii unor revoluționari legendari ai designului industrial și urmărește tendințele actuale "Back to the Eighties" și "Spirit of Freedom". Accesoriile avangardiste adaugă accente îndrăznețe și o notă de excentricitate unui interior.

Colecția conține perdele de duș colorate și practice, fețe de masă, suporturi pentru periuțe de dinți, săpuniere, recipiente pentru discuri de bumbac, distribuitoare de săpun și perii de toaletă.

Perdeaua de duș de 180 x 200 cm este confecționată din poliester, în culorile alb-galben și alb-roșu. Un covoraș din microfibre de 50×80 cm este disponibil în variantele negru/galben și alb/albastru. Paharul, gura de scurgere, recipientul, săpuniera și peria de duș sunt fabricate din ceramică de înaltă calitate, pentru a se potrivi perfect cu perdelele și covorașele.

În același timp, fiecare articol din colecție este un accesoriu de design în sine și poate fi folosit ca un accent izbitor într-un interior sau ca un cadou elegant și funcțional.

Citește mai mult  Stai în ploaie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: