Dușul de mână Noé Switch

Brandul francez Jacob Delafon introduce un nou produs mult așteptat – dușul de mână Noé Switch, care va transforma dușul într-un ritual de neuitat.

Noé Switch a fost recunoscut cu prestigioase premii internaționale de design, cum ar fi Premiile Red Dot Design și IF Design Award. Un duș elegant, minimalist și sofisticat va face o declarație în baia dumneavoastră.

Dușul de mână Noé Comutatorul are 4 moduri diferite de apă, potrivit pentru fiecare stare de spirit: flux saturat, revigorant, relaxant și modul ploaie. Acest soi face Noé Switch este un companion indispensabil atât pentru trezirea de dimineață, cât și pentru ameliorarea oboselii după o zi grea de muncă.

Noé Comutator Cu un cap de duș lat și un diametru de 130 mm, care asigură o alimentare confortabilă cu apă. Silicon buton poziționat chiar sub jeturi, poate fi ușor de acționat cu mâinile umede.

În ciuda designului exclusivist al dușului de mână Noé Comutatorul are un preț destul de rezonabil 4200 de Leu, Iar acest lucru îl face accesibil la cumpărare.

Citește mai mult  Villeroy & Boch baie 2019
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: