Hansa pentru baie

Primele colecții de mașini de spălat Hansa pentru toate gusturile.

LINIA DE INSIGHT și LINIA DE SPAȚIU primele două game de mașini de spălat rufe de la Hansa, renumita marcă de aparate de bucătărie. Toate cerințele gospodinei sunt luate în considerare. Colecția cuprinde 25 de modele diferite pentru orice baie! Toate acestea economisesc timp, apă și energie.

Mașina de spălat îngustă INSIGHT a fost dezvoltată pentru băi obișnuite. Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu în toaleta lor – SPACE LINE în mărime naturală Linia SPACE LINE în mărime naturală. Încărcați rufele în mașinile Hansa în mod confortabil au o trapă mai mare, de până la 47 cm. Poate conține până la nouă kilograme de rufe!

Mașinile Hansa sunt echipate cu o multitudine de programe. Vă puteți spăla hainele foarte rapid, în 12 minute, sau puteți seta mașina pe modul noapte. Există chiar și o funcție de combatere a alergenilor și a bacteriilor Este foarte utilă primăvara. Utilizați programele de spălare prestabilite sau creați propriile programe. Aparatele de spălat spală 22 de tipuri diferite de murdărie!

Citește mai mult  Claudio Silvestrin despre noua colecție Le Giare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: