În baie cu cuplul Palomba

Clasic în inspirație, eclectic în expresie și inovator în execuție. Agorà este noua colecție de baie de la Studio Palomba pentru Zucchetti.Kos. În premieră la ISH 2013.

Compozit modern Cristalpant® a devenit materialul de semnătură al lui Zucchetti.Kos. Textura sa seamănă cu cea a pietrei naturale. Cu toate acestea, la atingere – catifelată și plăcută. Dar marea sa virtute este că este cel mai bun lucru din lume plasticitate. Datorită acestei calități cu Cristalpant® Designerii și arhitecții lucrează în mod activ la crearea unor forme neobișnuite pentru obiectele tradiționale.

Duo-ul de design căsătorit Ludovica și Roberto Palomba ( Ludovica& Roberto Palomba ) de exemplu, îmbrăcat în cel mai nou material Cristalpant® forme de modă veche. Pentru colecția sa Agorà au ales modele care erau populare în Italia la sfârșitul anilor 1930., dar uitat după război. Rezultatul este o colecție în stilul Art Deco, cu un aer ironic new age: picioare conice, suprafețe rafinate..

Aruncați o privire la celelalte colecții Zucchetti.
Citește mai mult  Să ne jucăm cu clasicii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: