Nano-generator de păr

Panasonic lansează pe piața Românesc noua colecție Nanoe Care: uscător de păr și placă de îndreptat părul.

Tehnologia inovatoare Nanoe de la Panasonic protejează părul în timpul coafării zilnice. Totul datorită unui generator special de nanoparticule! Găzduit în partea superioară a uscătorului de păr EH-NA65 Nanoe Care, acesta absoarbe umiditatea din aerul înconjurător și o transformă în nanoparticule încărcate negativ.

Nanoparticulele conțin de 1.000 de ori mai multă umiditate decât ionii cu sarcină negativă. Acestea pătrund mai bine în structura părului și îl saturează cu umiditate din interior, precum și îngrijesc scalpul. Păr sănătos, neted și strălucitor. Hidratarea de calitate le face rezistente la stylingul de zi cu zi. Uscarea și coafarea rapidă și delicată sunt asigurate de duza și difuzorul Quick-Dry. Quick-Dry creează o combinație complexă de curenți de aer puternici și blânzi, în timp ce difuzorul distribuie căldura în mod uniform.

EH-HS95Ot protejează, de asemenea, împotriva efectelor dăunătoare ale temperaturilor ridicate. Acesta transformă umiditatea evaporată din părul tău în timpul coafării în nanoe- particule și îl întoarce înapoi la păr. Un strat ceramic special dezvoltat pe plăci și o funcție de retenție durabilă a căldurii protejează părul de supraîncălzire. Cinci setări de temperatură la alegere. Se încălzește la 200°C în doar 45 de secunde, astfel încât să vă puteți coafa rapid.

Citește mai mult  Sergey Choban: Despre rolul personalității în designul interior
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: