Tendința 2020: albastru clasic

Palete de culori vibrante pentru designul interior cu Villeroy & Boch.

Institutul Pantone Colour Institute a numit "albastru clasic" culoarea anului 2020- Nuanța albastră este ideală pentru o paletă de culori armonioasă și clasică pentru designul interior. «Albastru clasic elegantă în simplitatea sa și liniștitoare prin asocierile cu natura, fie că este vorba de un cer de noapte fără nori sau de suprafața nesfârșită a oceanului.

Pe de o parte, albastrul moale și calm creează o atmosferă liniștitoare în dormitor, dar poate servi, de asemenea, ca un accent de culoare proeminent pentru fațadele de mobilier și detalii de interior. Aceeași culoare, pe de altă parte, are, de asemenea, un efect înălțător în baie. Culorile atât de puternice și vii au, de asemenea, un aer vesel și creativ, ceea ce le face potrivite pentru a fi folosite în camere de zi, bucătării sau pentru aranjarea mesei.

Este bine cunoscut faptul că conceptele de design de succes se bazează pe contraste. O cameră proiectată în principal în culori închise poate părea dezordonată sau plictisitoare. Nuanțe deschise de gri și alb-deschis sunt apoi folosite ca accente contrastante, care accentuează efectul pozitiv și înălțător al "albastrului clasic".

Citește mai mult  Bette acoperă cada de baie cu o țesătură
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: