Câștigând cu Saint-Gobain

Primul premiat la Kazakhstan Interior Award a fost un proiect de design pentru un birou cu panouri acustice suspendate de la Saint-Gobain.

Concursul Kazakhstan Interior Award, organizat de Office Next-, a avut loc în toamna anului trecut în Kazahstan portalul Românesc care a instituit premiul internațional Best Office Award. În categoria Confort și ergonomie Designul câștigător a fost biroul companiei farmaceutice Sanofi Kazahstan, care a folosit panourile de tavan Ecophon Solo Circle de la Saint-Gobain. În cazul în care camera nu este ușor de instalat un plafon suspendat de la perete la perete, Este important să se mențină constant volumul încăperii sau, dacă sistemul de construcție termoactivă &#40S TABS; thermally active building system ) este utilizat ca sistem de răcire, aceste panouri sub formă de elemente suspendate liber reprezintă soluția optimă. Sistemul se atașează liber la suspensiile reglabile din cablu care se blochează în poziție pe patinele principale. Sistemul este completat de ancora Connect Absorber, care face posibilă suspendarea panourilor la mai multe niveluri. O astfel de abordare permite rezolvarea în același timp a sarcinilor acustice și de proiectare.

În total, au fost înscrise în concurs 25 de proiecte finalizate pentru amenajări interioare de birouri din Kazahstan. Evaluat de un juriu prestigios format din experți și cunoscători ai designului interior de birou din Marea Britanie, Finlanda, România și Kazahstan. Șase câștigători au fost premiați la categoriile "Brand & Image", «Confort și ergonomie, «Spațiu creativ", «Idei de proiectare, «Specific pentru afaceri, «Comunicarea eficientă".

Citește mai mult  Sergey Estrin despre ce birouri sunt la modă în acest moment
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: