Flos oferă lumină tehnică

Pe lângă corpurile de iluminat decorative pentru spații rezidențiale și publice, multe dintre acestea fiind distinse cu titlul de icoane de design, marca Flos produce și modele tehnice. Vedetele internaționale de design contribuie la dezvoltarea destinației.

Una dintre inovațiile pentru Flos a fost dezvoltată de faimosul arhitect și designer Antonio Citterio ( Antonio Citterio ). Anthony Spot este proiectat într-un mod special. Carcasa acționează ca un radiator pentru sursa de lumină puternică. termoreglare optimă, astfel încât lămpile LED nu se vor supraîncălzi și vor dura foarte mult timp.

Lampa poate fi înclinată la 90° și poate fi rotit la 360°. Montat pe sistemul de șine Running Magnet 2.0. De asemenea, este posibil să instalați corpul de iluminat într-o cutie de umplere. Există o gamă de culori universale de cochilii.. Negru, alb și argintiu.

Arhitectul și designerul Piero Lissoni ( Piero Lissoni ) a venit cu noul model Clara. Corpurile de iluminat sunt utile chiar și în camerele mari. Montat pe perete sau pe tavan, acesta oferă o lumină confortabilă și moale.

Absența strălucirii se datorează difuzorului din policarbonat alb opac și sursei de lumină matricială. Aparatul de iluminat poate fi completat cu un inel decorativ extern în negru transparent, cupru sau crom.

Noul In-Finity a fost dezvoltat de propriul birou de artă al mărcii FLOS Arhitectură. ( lățime 35 mm, 70 mm, 100 mm ) Disponibil pentru a fi încorporat în pereți și tavane pentru a crea un efect de lumină naturală prin pereți. Aparatul poate fi, de asemenea, instalat sub gips-carton, montat la suprafață și suspendat. Lentilele opale sau anti-reflexie previn strălucirea și asigură o iluminare confortabilă.

Citește mai mult  Ciorapi pentru lumină

Explorați alte colecții de Flos.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: