În lumina vântului

Pentru Nemo Cassina, designerul japonez Arihiro Miyake a creat o serie de candelabre care imită frumusețea curenților de aer.

De la început am vrut să creăm un proiect care să poată fi realizat doar cu ajutorul tehnologiei LED. Rezultatul este o formă formată din trei &#40 linii; crearea ei este o adevărată provocare ) estetică și tehnologică în același timp.
Am vrut să obținem un echilibru cât mai armonios între liniile care trebuiau să fie curbate și împletite, materialul fiind reprezentat de bare metalice cu secțiune pătrată.

În fotografie: Arihiro Miyake, designer

Nemo Cassina- o marcă subsidiară a Cassina axată pe crearea de corpuri de iluminat- In The Wind ( o colecție de corpuri de iluminat a designerului Albertyn van Iterson. – «în vânt" ) care a fost proiectat de designerul Arihiro Miyake ( Arihiro Miyake ). Seria include două modele- de perete și de podea.

Formele sculpturale ale corpurilor de iluminat In The Wind sunt compuse din trei elemente care se întrepătrund. Ele simbolizează graba curenților de aer. O notă de dinamism care plasează lumina reflectoarelor într-un loc care altfel este invizibil pentru ochiul uman. LED-uri de ultimă generație cu luminozitate ridicată în interiorul fiecăruia dintre cele trei elemente. Creatorii subliniază caracterul inovator al serialului.. pentru acest corp de iluminat a fost folosită o tehnologie specială, care nu a mai fost folosită anterior de Nemo Cassina.

Citește mai mult  De sticlă spartă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: