Kartell sărbătorește cea de-a 10-a aniversare a lămpii Bourgie de Ferucio Laviani

13 imagini noi cu legendarul Bourgie. Vedete internaționale ale designului își creează propriile versiuni pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a bestsellerului Kartell.

Bourgie de designerul Ferruccio Laviani ( Ferruccio Laviani ), Kartell. Trepiedul baroc și abajurul plisat, care refractează eficient lumina, sunt realizate în întregime din plastic transparent superrezistent ( policarbonat ). Abajurul este reglabil în înălțime: 68, 73, 78 cm. Abajururile în negru, alb sau auriu sunt deosebit de populare.

În imagine: Ferruccio Laviani ( Ferruccio Laviani ).

Un bestseller și o icoană a designului contemporan, lampa Bourgie s-a născut în 2004. Autorul său, Feruccio Laviani Designer-intelectual. El preferă să se inspire din trecut și se exprimă prin intermediul tehnologiei moderne. Astfel, în portofoliul său apar hibrizi istorici și obiecte futuriste.

Autoironia și simțul delicat al timpului fac ca toate operele sale să fie de actualitate. Există câteva fapte interesante în istoria nașterii lui Bourgie.

Se știe că Laviani a copiat corpul de iluminat de la o veche lampă de podea din secolul al XVIII-lea, care a fost mereu prezentă în casa sa, la melodia de succes a trupei Ashford& Simpson'Toată lumea vrea să fie bourgie bourgie' ( din angl. «Toată lumea vrea să fie burgheză ).

Nu este o coincidență faptul că candelabrul Bourgie- O reconstrucție ironică a unui corp de iluminat din secolul al XVIII-lea în plastic transparent, care a devenit un accesoriu de modă atât pentru noii burghezi, cât și pentru hipsterii urbani deopotrivă. Are un aspect cu care toată lumea se poate identifica.

La zece ani de la lansarea Bourgie, vedete internaționale ale designului, precum Rodolfo Dordoni, Christophe Piye, Tokujin Yoshioka și Patricia Urquiola, printre alții, lucrează deja la acest proiect., a decis să prezinte viziunea sa despre Bourgie, realizată de designerul Ferruccio Laviani.

Citește mai mult  Se lansează concursul Light & Design

În imagine: Nude Bourgie by Ludovica & Roberto Palomba ( Ludovica+Roberto Palomba ): "Conturul metalic devine granița dintre o idee și realizarea ei într-un design".

Noua colecție Bourgie de la Kartell pentru cea de-a 10-a aniversare a modelului iconic a fost prezentată pentru prima dată la Paris, în cadrul sesiunii de iarnă a Maison&Objet. Ea este așteptată la Milano, la iSaloni, în aprilie, și la New York, la ICFF, în mai.

În imagine: Bourgie din hârtie de orez de Piero Lissoni ( Piero Lissoni )" Am fost inspirat de ideile lui Fillini. Pentru unul dintre filmele sale, Op a cerut unui scenograf să construiască un oraș din hârtie.".

În imagine: Bourgie-transformer by Mario Bellini ( Mario Bellini ) "Nu există niciun motiv pentru a crea un nou o întorsătură mai bună.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: