Archplatform

Grupul de site-uri are plăcerea de a anunța cea de-a patra destinație online. Site-ul este un bazin de știri profesionale despre cele mai importante evenimente din lumea arhitecturii occidentale și naționale.

Site-ul este conceput în primul rând pentru profesioniști- pentru arhitecți și designeri. Dar va fi, de asemenea, de interes pentru o gamă largă de cititori interesați de evenimentele din arhitectura mondială.
Nucleul tematic al site-ului constă în fluxuri de știri de la firme de arhitectură occidentale și locale de top. Informațiile sunt actualizate zilnic și provin direct din presa occidentală.

Site-ul este interesat de proiecte de arhitectură de mare anvergură: urbanism, clădiri publice și locuințe private de nivel înalt. O mare atenție este acordată tehnologiilor moderne de construcție, materialelor și echipamentelor inovatoare.

Portalul va publica, de asemenea, anunțuri de evenimente interesante, expoziții, știri despre evenimente curente din viața comunității de arhitecți.

Citește mai mult  Brand nou și reduceri la Decor Bourjois
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: