Bettina von Schlippe despre expoziția Salone del Mobile. Milano 2016

Ce evenimente interesante îi așteaptă pe vizitatorii viitorului Salone del Mobile. Milano 2016? Ce îi așteaptă pe oaspeți în afara parcului expozițional Fiera Milano?. Și cum să navighezi în sala de expoziție? Spune și oferă sfaturi utile de la Bettina von Schlippe.

Despre Milano. În acest an, pentru Salone del Mobile. Milano este anul jubiliar. Cea de-a 55-a ediție a salonului va fi o întreprindere uriașă, un eveniment de o asemenea anvergură este un must-visit. Este într-adevăr ceva de văzut! În cifre, au fost aproape două mii și jumătate de expozanți, dintre care peste șase sute de tineri designeri la SaloneSatellite. Acest mare eveniment poate fi comparat doar cu Săptămâna Modei. Găsiți-vă la Milano în timpul Salone del Mobile. Milano merită, cel puțin pentru a vedea spectacolul cu ochii tăi și pentru a experimenta atmosfera de distracție și convivialitate. Profesioniști în domeniul designului din 160 de țări din întreaga lume vin la Milano la acest eveniment pentru a obține o primă impresie despre principalele tendințe în materie de design.

Despre spectacol. Punctele centrale ale expoziției din acest an sunt două bienale Salonul internațional de mobilă de bucătărie ( EuroCucina ) și Salonul internațional de baie ( Salone Internazionale del Bagno ). Acestea se concentrează pe cele mai recente evoluții în designul de mobilier, obiecte sanitare, aparate de uz casnic și accesorii pentru bucătării și băi. Pavilioanele EuroCucina vor găzdui din nou expoziția "Tehnologia bucătăriei viitorului" ( FTK ). Acesta prezintă cele mai recente inovații în tehnologia bucătăriei.

În imagine: Proiectul "Age before design: the classic".

V-aș sfătui, de asemenea, să vizitați standurile xLux. Acesta va prezenta piese de mobilier care sunt realizate într-o direcție nouă, dar care câștigă rapid popularitate. Este o sinteză a două stiluri Linii drepte stricte și o varietate de detalii și finisaje bogat decorate.

Citește mai mult  Relaxați-vă și lucrați

O altă parte importantă a Salonului va fi un proiect «Era dinaintea designului: clasicii", care este conceput pentru a spune și "gândi" despre modul în care stilul clasic al Made in Italy este reprezentat în casele contemporane. Continuarea acestui proiect va fi un scurtmetraj realizat de regizorul italian Matteo Garrone, câștigător al Marelui Premiu la Festivalul de Film de la Cannes.

Și, bineînțeles, nu uitați să vizitați SaloneSatellite- un concurs deschis tinerilor designeri cu vârsta sub 35 de ani. Tema din acest an este "Materiale noi, design nou". La concurs vor participa și designeri ruși Câștigătorii ediției de la București a SaloneSatellite WorldWide 2015.

Despre programul de evenimente în afara târgului. În acest an, cu ocazia aniversării Salone del Mobile.Organizatorii de la Milano au pregătit pentru vizitatori un program special de evenimente, inclusiv în afara Fiera Milano.

Expoziția internațională Triennale di Milano "Design after Design", Expoziția "Camere pe tema modului în care stilul clasic al casei poate fi rezumat în. Noua filosofie a casei, se va deschide pentru prima dată după o pauză de douăzeci de ani. 11 mari designeri și planificatori vor crea 11 camere, fiecare dintre ele având una sau mai multe opere literare care reflectă viziunea lor filosofică asupra casei. De exemplu, celebrul roman "Greutatea insuportabilă a ființei" al scriitorului boem Milan Kundera va intra în dialog cu proiectul lui Fabio Novembre și cu "inconștientul optic" Rosalind Krauss- cu camera lui Alessandro Mendini. Expoziția va fi deschisă în perioada 2 aprilie – 12 septembrie.

Un alt punct de atracție, direct legat de salonul de mobilă de la Milano, va fi expoziția space&interiors, organizată de MADE expo, Bienala Internațională de Construcții și Arhitectură, care va avea loc la centrul de afaceri The Mall În inima cartierului de design Porta Nuova. Podele, pardoseli, uși și finisaje interioare- toate acestea vor fi prezentate publicului larg în mod colorat.

Citește mai mult  ViewSonic oferă monitoare ecologice

În mod tradițional, în fiecare seară, showroom-urile, saloanele și buticurile din Milano vor organiza numeroase prezentări și petreceri, în timp ce muzeele, galeriile și alte spații expoziționale vor prezenta vizitatorilor lor expoziții și instalații speciale. De exemplu, în Muzeul Național de Știință și Tehnologie "Leonardo da Vinci" O altă parte importantă a expoziției este reprezentată de Rosalind Krauss, "Local Icons". Est/Occident", Expoziția internațională Triennale di Milano "Design after Design" își deschide porțile pentru prima dată după o absență de douăzeci de ani și oferă ocazia de a vedea obiecte de artă realizate din materialul unic Alantara® de către cei mai importanți designeri contemporani din lume. Expoziția a fost prezentată anterior la Muzeul Național de Artă al Secolului XXI MAXXI din Roma. O expoziție unică a cărei temă este O excursie în cele mai mari capitale ale lumii, care vă va duce într-un "tur al lumii" fără să părăsiți camera dumneavoastră.

Cum să navigați în expoziție. Instalați aplicația mobilă dezvoltată de organizatorii Salone del Mobile. Milano 2016. Îl puteți utiliza pentru a naviga cu ușurință în jurul locului de desfășurare, precum și pentru a avea acces la lista expozanților și la informații suplimentare despre evenimente. Site-ul oficial al Salone del Mobile, actualizat pentru a marca aniversarea expoziției. Milano 2016 (

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: