Școala de Maeștri continuă să funcționeze

Sika vă invită încă o dată să participați la un curs de formare gratuit la "Școala Foreman".

A treia serie de ateliere de lucru gratuite "Școala de Maeștri" va avea loc la pe 16 și 19 februarie în centrul de instruire Sika din Lobnya, regiunea București, ul. 14 Gagarina str. 14. Toată lumea este binevenită să își perfecționeze abilitățile, să învețe despre noile materiale de construcție și să le încerce în practică. Cursurile de măiestrie sunt organizate în comun de Sika și de . Cei mai buni experți de la Sika vă vor spune cum să construiți un subsol uscat, cum să uscați un subsol umed, cum să impermeabilizați cele mai dificile zone ale fundațiilor, de ce avem nevoie de impermeabilizare și cum să o facem corect, de ce avem nevoie de impermeabilizare în baie și cum să nu inundăm vecinii. După cursurile de formare, fiecare participant la cursurile de master va primi un certificat, precum și cadouri din partea Sika: un set de materiale de construcție și un card de reducere de 10 la sută pentru achiziționarea de materiale de la parteneri.

Există un serviciu de transfer gratuit de la stația de metrou "Voikovskaya" la locul de desfășurare a cursurilor de masterat.

Aflați mai multe despre programul cursului și înscrieți-vă la ateliere pe site-ul Sika.

Citește mai mult  Ofertă specială la RESTORATION
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: