Dyson introduce Airblade 9kJ

Cel mai rapid și mai eficient uscător de mâini din punct de vedere energetic, cu filtru HEPA

Cu designul său unic și tehnologia de ultimă generație, permite uscarea rapidă și igienică a mâinilor, consumând o cantitate minimă de energie și oferind o alternativă la prosoapele de hârtie de unică folosință.

Uscătorul de mâini Dyson Airblade 9kJ1 a fost dezvoltat timp de peste trei ani, cu peste 700 de prototipuri. Rezultatul este cel mai silențios uscător de mâini Dyson Airblade™ de până acum, care usucă mâinile în 10 secunde. Noul uscător Dyson Airblade 9kJ1 poate fi folosit în modul "Eco", datorită motorului și tehnologiei fluxului de aer Consum de energie cu 87% mai mic decât uscătoarele încălzite, producând cu 85% mai puține emisii de carbon pe ciclu de uscare decât prosoapele de hârtie.

Design cu lama curbată

Motorul Dyson V4 controlat digital generează până la 75.000 rpm și aruncă aerul la 624 km/h prin două găuri curbate cu lățimea de 0,45 mm. Forma lor urmărește conturul mâinilor, permițându-le să elimine apa în mai puțin timp. Puternicul motor Dyson V4 aspiră 23 de litri de aer pe secundă, astfel încât Dyson Airblade 9kJ1 usucă mâinile în doar 10 secunde4.

Dyson Airblade 9kJ1 utilizează 9,1kJ de energie pe ciclu de uscare, astfel încât costă 1.015 Leu pe an în modul "Eco".

Funcționare fără atingere

Uscătorul folosește o tehnologie cu senzori care reacționează cu precizie la apropierea mâinilor și pornește fluxul de aer.

Filtrare igienică HEPA

Uscătorul este echipat cu un filtru HEPA din fibră de sticlă care captează 99,95% din particule, inclusiv bacterii și viruși8. Dyson Airblade 9kJ1 utilizează aer purificat pentru a usca mâinile.

Citește mai mult  Luxul italian este acum în România

Performanță acustică

Astăzi Dyson Airblade 9kJ1- Cel mai silențios uscător de mâini dintre uscătoarele de mâini Dyson Airblade™. Folosește spumă de izolare fonică și discuri perforate pentru a reduce zgomotul produs de fluxul de aer prin motor.

Pentru a reduce zgomotul uscătorului, Dyson a reproiectat conductele de aer interne și le-a făcut mai puțin curbate.

Carcasa motorului Dyson V4, controlată digital, reglează fluxul de aer prin ea, reducând vibrațiile sonore. motorul este montat pe un amortizor de silicon, care reduce și mai mult nivelul de zgomot, iar izolația fonică special concepută din spumă de plastic absoarbe vibrațiile din fluxurile de aer care intră și ies din mașină.

Conceput pentru a fi utilizat în toate toaletele comerciale și publice, inclusiv în birouri, centre comerciale, restaurante, spații urbane, parcuri de distracții, școli, spitale și hoteluri.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: