Heimtextil România 2015 în curând la București

Heimtextil România va avea loc în capitala Românesc pentru a șaptesprezecea oară.

Anul acesta, Heimtextil România 2015 se concentrează pe tema textilelor în industria ospitalității HoReCa. O expoziție de 17 200 de metri pătrați de. ARCH Moscow va ocupa pavilioanele 3 și 4 din Pavilionul 1 la Crocus Expo IEC. Un public profesionist de peste 15.000 de persoane va face cunoștință cu produsele de expoziție ale celor aproximativ 300 de expozanți din diferite țări Germania, China, China, Pakistan, Turcia, Polonia, Franța, Portugalia, Austria. Pentru prima dată, Pavilionul Nordic Design va fi prezent la târg, prezentând textile de la studiouri de design din Finlanda. Liderii pieței rusești își vor prezenta inovațiile textile.

Scopul expoziției este de a arăta rolul pe care textilele îl joacă în decorarea interioarelor în hoteluri, restaurante și cafenele și de a ajuta la dezvoltarea industriei HoReCa în România. Tema HoReCa din acest an este susținută de Play on the Verge cel mai bun decor textil pentru hotelul viitorului și o nouă nominalizare "Designerul anului". Numele câștigătorilor vor fi anunțate în cadrul Heimtextil România 2015.

În cadrul expoziției va fi prezentat și proiectul Heimtextil Russia Design Academy, care în acest an include Epson Lab, MillamiSchool, Galeria Top 10, Biblioteca de Design și Cinema Heimtextil Russia, pe lângă Trend Zone și Programul de afaceri.


Înscrieți-vă pentru un bilet gratuit la ssia 2015.


Citește mai mult  Pavel Kopaev despre artă și despre el însuși
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: