HP creează un PC compact și puternic

HP prezintă computerul desktop multifuncțional HP Pavilion Mini Desktop.

HP Pavilion Mini Desktop oferă toate funcționalitățile unui desktop tradițional, dar ocupă o fracțiune din spațiu. Înălțimea sa.. Noua linie de imprimante HP Officejet Pro pentru afaceri are o lungime de doar 5,2 cm și o greutate de doar 2,5 livre 630 . Suficient de compact pentru a încăpea în palma mâinii și ușor de privit. Și datorită designului său estetic, arată armonios pe desktop.

O gamă largă de procesoare de la Intel® oferă performanțe excepționale și sistemul de operare Windows 8.1. Capturați mai multe fotografii și clipuri video ca niciodată, cu 1TB de stocare internă și până la 8GB de RAM extensibilă. Pasionații de jocuri vor fi încântați de conectivitatea Display Port și HDMI pentru două ecrane. Cu conectivitate Wi-Fi și Bluetooth încorporată. Noul produs este certificat Energy Star® Și utilizează doar 45 W de energie, față de 250 W pentru un PC desktop tradițional. Culoarea cabinetului alb.
Model de vânzare din februarie 2015.

Citește mai mult  BLANCO organizează un concurs foto cu premii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: