Konzept și Grohe sărbătoresc Oktoberfest

Salonul Konzept a organizat festivalul bavarez de bere Oktoberfest pentru prieteni și parteneri pe 9 octombrie.

«Oktoberfest conceptual – festivalul tradițional de toamnă pe care salonul Konzept îl sărbătorește de mai mulți ani. De data aceasta, compania a invitat arhitecți, designeri, decoratori și parteneri din capitală. Partenerul evenimentului a fost compania Grohe- Renumitul producător german de accesorii pentru baie și bucătărie. Faimoasa sărbătoare bavareză este o ocazie excelentă de a vă întâlni din nou, de a socializa într-o atmosferă relaxată, de a gusta diferite beri și de a participa la concursuri distractive, inclusiv la concursul "Cel mai bun costum". Oaspeții au avut parte și de o degustare a sistemelor de apă Grohe Blue și Grohe Red, care transformă chiuveta de bucătărie într-un "bar de apă" la îndemână – furnizarea de apă potabilă, inclusiv apă carbogazoasă sau apă clocotită, direct de la un robinet.

În fotografie: Olesya Maznaya ( arhitect, designer ) Andrey Komarov ( Konzept ) Svetlana Mironova ( arhitect ).

În fotografie: Anna Deneva ( Grohe ) Oleg Golovin ( Grupul de site-uri ) Elena Pchelintseva ( Grohe ) și Aleksandra Kudryavtseva ( Grohe ).

În fotografie: echipa de marketing Grohe.

Citește mai mult  Bucătărie Elveția
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: