Luxul textil

În data de 15 noiembrie, la showroom-ul TRIO Interior din Leningradskoe chaussee a avut loc un seminar de prezentare a țesăturilor de interior de la Zimmer + Rohde.

Compania germană – unul dintre cele mai vechi din Europa. Astăzi este considerată un deschizător de drumuri în moda textilă. Noile colecții de țesături Zimmer + Rohde la TRIO Interior prezentat de Alexandra Ulybina. Colecția Les Annees Folles ( "The Folles Years" ) mătase, tafta și satin inspirate din anii 1920, cu broderii unice și ornamente art deco în culori bogate care evocă epoca lui Marlene Dietrich și a Marelui Gatsby.

Dungile și modelele geometrice și o schemă de culori vibrante se reflectă în țesăturile din seria Urban Rhythm ( "Rhythm of the City" ). Estetica victoriană stilizată a colecției Lineage ( "Family Tree" ) care este produs sub marca Hodsoll McKenzie.

Prezentarea-seminar a avut loc în cadrul evenimentului "Empire of Luxury". Țesăturile fabuloase au fost asortate cu bijuterii și mașini, care au fost, de asemenea, expuse în interiorul TRIO.

Descoperiți adresele showroom-urilor de design interior TRIO.

În imagine: Alexandra Ulybina prezintă țesăturile Zimmer + Rohde.

Fotografia: ( designer ) Anastasia Tuganova;.

În imagine: Dmitri Bataev ( "TRIO" ) și Olga Svetnik ( designer ).

În imagine: Konstantin Valuikin ( arhitect ).

Pe fotografie: ( designer ) Elena Ostashenko;.

Pe fotografie: Elena Kharicheva ( designer ).

În fotografie: Eugenia Maroulidi ( designer ) și Gabi Eichfus ( "TRIO" ).

Citește mai mult  Webinar gratuit Cum să devii un designer de interior de la zero
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: