O dublă sărbătoare

O-Design a sărbătorit două sărbători la un loc: deschiderea unui nou showroom la București și lansarea noilor colecții de tapet Eco Boråstapeter.

La sfârșitul lunii septembrie, O-Design a deschis un nou showroom pe Leninsky Prospekt din București, unde puteți vedea și comanda un tapet premium Eco Boråstapeter. Toate cele trei linii ale acestui brand suedez – Boråstapeter, ECO Wallpaper și Mr Wallpaper – sunt reprezentate în showroom.Perswall.
Ideea designului interior a fost inspirată de poveștile lui Astrid Lindgren. Invitați la Gală de arhitecți și designeri celebri, actori de teatru și film a salutat-o pe Pippi Longstocking. Mobilierul gigantic îi face pe oaspeți să se simtă ca niște personaje din basmul "Tiny Niels Carlson", în care personajul principal ar putea să se micșoreze până la o dimensiune minusculă.

Seara s-a deschis cu o demonstrație a două noi colecții de tapet de Eco Boråstapeter. Colecția Eco Studio a fost dezvoltată de designerul șef al mărcii, Bjorn Nilsson, care a venit special din Suedia pentru a prezenta personal noutatea. Designerul spune că a fost inspirat de melodiile sale preferate de Baroque'n'roll.
O altă serie nouă.. Falsterbo- a fost prima colecție din gama Boråstapeter bazată pe tapet din arhivele companiei. Designerul Hanna Wendelbo-Hanson a preluat modelele lucrate manual de la sfârșitul secolelor XIX-XX și le-a reinterpretat într-un mod modern.

Andrey Shirshov, directorul general al O-Design, a ținut o lecție de masterclass despre pavarea tapetului de către domnii Rolfe și Gottlieb.Perswall. Invitații au fost întreținuți de florari care au creat butoniere din flori și bucăți de tapet, precum și de ghicitoare binevoitoare. Iar la Animated Water Show, puteți urmări cum o artistă recreează modelele de pe suprafața apei în timp ce își croiește drum prin tapet.
Punctul culminant al serii a fost o prezentare de modă. Creatorii de modă Masha Sharoeva, Victoria Savvateeva ( MainAim ) și Anna și Alexei Borodulin ( Borodulin's ) au creat ținute realizate din.. Boråstapeter, ECO Wallpaper și Mr.Perswall.

Citește mai mult  Paznicul casei

În imagine: designerul Bjorn Nilsson.

În imagine: Alex Voltaire, Andrey Shirshov și Vadim Gobelis ( O-Design ).

În fotografie: designerul Bjorn Nilsson și Marcus van de Ven ( Eco Boråstapeter ).

În fotografie: designerii Victoria Savvateeva ( MainAim ) Masha Sharoeva, Anna și Alexei Borodulin ( Borodulin's ) și modelele lor.

Pe fotografie: prezentare de modă.

În imagine: Defilare de modă.

În fotografie: Spectacolul animat cu apă.

În fotografie: ( AD "Architecture& studio Design" ).

Pentru fotografie: ( UNK project ).

În fotografie: studioul ORT.

Pentru fotografie: Vera Borisova ( decorator ).

În fotografie: Anton Elistratov ( redactor-șef al revistei "Acasă" ).

În imagine: Vadim Tsalatti și Laura Kesoyan ( actori ).

În imagine: Anastasia Busygina ( actriță ).

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: