Premiul James Dyson 2017 îi așteaptă pe participanți

A fost lansat apelul de înscrieri pentru Premiul James Dyson 2017.

James Dyson caută talente cu idei revoluționare pentru a rezolva problemele timpului nostru. În acest an, concursul se va desfășura în 23 de țări, inclusiv în India, pentru prima dată. Provocarea pentru participanți este Pentru a crea o invenție care ajută la rezolvarea unei probleme existente. Autorul celui mai bun proiect va primi un premiu în valoare de 30.000 de euro pentru implementarea proiectului.

Câștigătorii din anii trecuți au găsit soluții la probleme majore, cum ar fi pescuitul excesiv, livrarea de vaccinuri în țările în curs de dezvoltare, acumularea de deșeuri alimentare și mortalitatea infantilă prematură.

Câștigătorul internațional al Premiului James Dyson 2016 este Isis Schiffer cu casca de biciclist biodegradabilă pliabilă EcoHelmet. Câștigătoarea etapei rusești a Premiului James Dyson 2016 este Iulia Kamalova cu proiectul său de cuiburi SvetTex. Acest dispozitiv de fototerapie este conceput pentru a trata icterul la nou-născuți.

Pentru a participa la concurs, trebuie să vă înregistrați pe site-ul oficial.

Citește mai mult  Televizor de perete de la ad notam
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: