Rezumatul rezultatelor ADD AWARDS 2015

Ceremonia de decernare a premiilor pentru câștigătorii Premiilor Internaționale de Design Profesional ADD AWARDS 2015 a avut loc la Hotelul Taleon Imperial pe 16 decembrie.

În imagine: Ruslan Chernobaev, organizatorul ADD AWARDS 2015.

S-a încheiat concursul pentru premiul profesional independent ADD AWARDS 2015 în domeniul arhitecturii private, al designului de interior, peisagistic și al designului de obiect din Sankt Petersburg. Pe 16 decembrie 2015, la Hotelul Taleon Imperial, au fost însumate rezultatele și a avut loc o ceremonie de premiere.

În total, 635 de profesioniști din România, Kazahstan, Ucraina, Belarus, Republica Cehă, Turcia, Moldova și Lituania au participat la concurs. Au fost moderate 658 de lucrări trimise, dintre care 172 au fost preselectate. Lucrările participanților au fost evaluate de un juriu format din 12 arhitecți și designeri de renume mondial, precum și de un consiliu de experți format din reprezentanți ai industriei. Principiile de bază ale ADD AWARDS sunt evaluarea independentă, beneficiile practice pentru toți participanții la proiect și o structură de organizare transparentă. Numele câștigătorilor au fost anunțate în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Hotelul Taleon Imperial. Designerul Maria Demidovo a câștigat Marele Premiu în urma rezultatelor votului profesional și al publicului DOM_01 ( Ekaterinburg ).

Numele tuturor câștigătorilor din celelalte categorii pot fi găsite pe site-ul oficial al proiectului.

Citește mai mult  HOGART_art a făcut January warmer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: