Seară gastronomică în salonul Kraft

Pe 5 decembrie, în salonul Kraft a fost deschisă o nouă expoziție de bucătării italiene Cesar și electrocasnice germane Kuppersbusch.

Fabrica Cesar a fost fondată în 1968 și este acum unul dintre primii 5 producători italieni, oferind clienților săi peste 140 de finisaje și soluții tehnice pentru bucătării moderne. Expoziția Kraft prezintă Maxima, The 50′s și nava amiral N_Elle cu o insulă de piatră uimitoare din marmură Grey Saint Lauren.

Gazda serii Marie Armas – i-a prezentat pe arhitecți și designeri invitatului de onoare al evenimentului, proprietarul fabricii Cesar Dante Chester. Dante este fiul fondatorului fabricii, Sante Chester.

Stilul general al serii a fost stabilit de codul vestimentar total black. Oaspeții au avut parte de un meniu negru: cod în sos ponzu, calmar în sos de cerneală de sepie, negrese cu fructe de pădure de sezon și alune de pădure! Și toate acestea direct de sub cuțitul bucătarului Ilya Mischenko!

Seara a culminat cu o tragere la sorți a premiilor oferite de companiile partenere. Cuptor, plită cu inducție și congelator Kuppersbusch a găsit noi proprietari.

Un Cezar și un Kraft, scoase la sorți între arhitecți Trei călătorii în Italia!

Îi așteptăm pe toți cei care nu au putut ajunge la eveniment să cunoască bucătăriile Cesar, la showroom-ul Kraft!

Citește mai mult  Intră în competiția pentru noua piață online a HP
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: