Studioul de design interior al Elenei Krylova are 15 ani de existență

Pe 14 decembrie la restaurantul "Bibirevo. Beer, Food, Ice Cream a organizat o cină de gală și o conferință de presă pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a studioului de design interior Helena Krylova. Restaurantul nu a fost ales întâmplător, deoarece este unul dintre obiectele decorate de echipa eroinei serii, Helena Krylova.

Programul a inclus și o loterie cu cadouri de la Leicht Moscow parteneri de la Elena Krylova Studio, Și astfel, 4 vouchere pentru o excursie în Emiratele Arabe Unite, a fost prezentat de Zoya Samofalova, șeful Serviciului Corporate și VIP, operatorul internațional de turism TezTour. O cină de gală servită de bucătarul restaurantului, un tort etajat cu fanfară și un discurs al Natasha Koroleva cu duo de jazz Stellar bridge și un pahar de vin spumant de la partenerul evenimentului, Luding. Restaurantul a combinat în mod fericit un format intercultural pentru afaceri și plăcere.

Natasha Koroleva și Elena Krylova

Printre invitați s-au numărat și partenerii reperați ai Studioului Elena Krylova: Lighting Equipment Company SWG, 100% marcă elvețiană LAUFEN, un furnizor exclusiv pentru companii americane și europene de top în domeniul designului interior KADO, WonderWalls, distribuitor de materiale de decorare inovatoare unice și lider de piață în domeniul ceramicii de format mare FĂCUT ÎN LUME, companie Finex, Producător rus de pardoseli din lemn de calitate superioară"Ultima Pro Group». Au fost prezenți și investitori din ArmeniaSistem» și reprezentanți ai proiectului Dobrograd. La eveniment au fost invitați, de asemenea, jurnaliști de la cele mai importante mass-media din România.

Alexander Zolotarev ( Wonder Walls )

Partea de business a serii a fost deschisă de Elena Krylova, care a vorbit despre proiectele de interior public ale studioului din ultimii 15 ani, inclusiv cele pentru Sberbank, Kievskaya Ploshchad, Sistem, Mriya Resort& SPA în Yalta, Hotel Dvin în Erevan, proiect Dobrograd.

Citește mai mult  Design Românesc în mase!

Artak Tovmasyan, președintele Consiliului de Supraveghere al Dvin Group, și-a împărtășit impresiile despre colaborarea cu această companie, investitor și antreprenor în serie. El a vorbit despre proiectul Hotelului Dvin de 5*.

Olga Korotkova ( Salon Interior ) și Elena Krylova

Șeful departamentului de afaceri al Sistema Evgeny Veselov, Președinte al Consiliului de administrație al Okhotoved și director general al Okhotnikov's Manor Country Club Margarita Ponomarchuk a prezentat proiectul de design al Centrului de tir "Target Point" Cu cea mai mare galerie din Europa ( un proiect al companiei de investiții Sistema ).

Evgeny Veselov

Conferința de presă a inclus o discuție în plen pe tema "Viitorul orașelor: afaceri, oameni, servicii" prin exemplul Dobrogradului.

Marina Migalenko

În concluzie, directorul general al Dobrograd Resort Ltd Marina Migalenko a prezentat proiectul clubului de golf și a semnat un acord de colaborare cu Elena Krylova.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: