Trăind frumos învață HOMI

În perioada 27-30 ianuarie 2017, Fiera Milano Rho, lângă Milano, va găzdui o expoziție de design pentru mobilier de casă și accesorii de modă.

HOMI 2017 acoperă multe aspecte sub titlul "stil de viață" și se concentrează asupra câtorva tendințe care o definesc astăzi. Într-un spațiu de aproximativ 60.000 mp. ( designer ) companion; Peste 1000 de companii din industriile de interior și de modă își vor prezenta produsele. În acest an, într-o secțiune specială- HOMI Smart- demonstrează tehnologia digitală care ne schimbă viața de zi cu zi. Prezintă legătura lor strânsă cu proiectarea și utilizarea pe scară largă a mijloacelor de comunicare online.

Nu va fi ignorat nici obiceiul tot mai răspândit de a căuta pe internet sfaturi pentru amenajarea locuinței. Ideile bloggerilor populari se vor manifesta în instalații, ateliere și "laboratoare" pe explorarea formelor și materialelor.

Multiculturalism – o altă tendință care, potrivit HOMI, are cel mai puternic impact asupra modului în care trăim și arătăm astăzi. Elementele "etno" devin din ce în ce mai frecvente în case și spații publice, precum și în haine și accesorii. Ea atrage cu culori suculente și ornamente complicate, texturi bogate și simboluri misterioase. Apropierea de culturile străine ne face, de asemenea, să ne regândim propriile tradiții naționale și să le înțelegem ca parte a identității noastre. «Reanimare tehnici și meșteșuguri antice, precum și "durabilitatea" – în sensul respectului pentru mediu și al păstrării tradițiilor- Alte subiecte importante ale expoziției.

Programul HOMI de proiecte și evenimente speciale include, de asemenea, tendințe neașteptate în materie de decorațiuni de masă, un concurs pentru tineri designeri și cele mai recente inovații ale celebrităților, realizări în domeniul parfumeriei, design din Asia, design alimentar, o secțiune extinsă de bijuterii și alte accesorii de modă, produse pentru copii și cadouri pentru toate ocaziile.


Citiți mai multe despre HOMI 2017 pe site-ul oficial.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: