Biroul scriitorului de la filosof

Primul birou din gama lui Lema. Noua lucrare a designerului Christophe Piyet.

O nouă piesă de artizanat Romancier pentru compania italiană Lema. Forma arhaică a biroului ( panoul așezat pe o stradă ) arată foarte impresionant în finisaje luxoase. Oțel lustruit.. la bază, nuc și piele naturală pe blatul mesei. Un loc de muncă special pentru designerul și tehnologul de producție pentru a găzdui sertarele într-un blat subțire ( 6 cm ) de lucru. Masa este confortabilă, t.. Nu există nimic în calea unui scriitor ( așa se traduce numele modelului ) sau a unui executiv de top.

Designerul francez Christophe Pillet ( Christophe Pillet ) și-a construit o reputație de filosof al designului. Piesele sale, simple, expresive și funcționale. «Cred că scrisul meu de mână este Este vorba de simplitate. Iubesc un om care poate codifica universul într-o singură propoziție. Abilitatea lui Christophe Piyet de a condensa complexitatea în forme concise pare să fi atras clienți din toate domeniile diferite. Portofoliul designerului include ( Sezz ) interioare de hotel, mobilier pentru branduri de top ( Cecotti, Porro, Tacchini, etc. ) cristal pentru coniacurile de colecție Remy Martin și hainele sport Lacoste.

Luați în considerare celelalte colecții ale lui Lema.

Citește mai mult  Un birou cu caracter francez
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: