Renașterea lui Beatrice

Aur antic, sculpturi din Lombardia. Colecția de mobilier actualizată de la Allegro-Style.

Compania din București Allegro-Style prezintă stilul de lux pe piața Românesc în stil italian. În oferta ei.. colecții de mobilier tapițat în spiritul clasicilor palatului. Modelele sunt sculptate manual și tapițate în materiale textile sau piele… Acestea s-au reunit și în noua colecție Via Maestri, creată în colaborare cu italianul Giuliano Moretti.

Colecția emblematică- Setul Beatrice. Un pat și un puf completează canapeaua și fotoliul renovate "Beatrice antico". Noile versiuni ale modelelor sunt decorate cu decorațiuni sculptate elaborate. Spatele canapelei este încununat cu coroana cu model, Pene pe cotiere.

Toate elementele sunt realizate manual, folosind tehnici antice din regiunea Lombardia. Culoarea de finisare "aur antic se obține prin prelucrarea manuală minuțioasă în opt etape. Modele următoare "Beatrice" Se promite că va fi realizat în argint antic, precum și în fildeș și aur.

Răsfoiți alte colecții de la Allegro-Style.
Citește mai mult  Icoane de design - în aer liber!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: