SMART DESIGN 24/7- din 31 mai la ARTPLAY!

FII INTELIGENT! Fii inteligent – vino la cel mai important eveniment de design din Sankt Petersburg, între 31 mai și 7 iunie, la ARTPLAY!

Dragi prieteni designeri și iubitori de tot ceea ce este creativ! Înscrierea pentru Sf. Petersburg Design Week 2017 este acum deschis! Programul pentru fiecare zi a celei de-a șaptea ediții a Săptămânii Designului din Sankt Petersburg este acum disponibil. Înscrieți-vă acum și veniți! Vă așteaptă un foc de artificii cu surprize!

TemaÎn acest sezon.. Accent pe soluții inteligente: pentru casă, pentru oraș, pentru un stil de viață modern. Design inteligent 24/7- designul inteligent ar trebui să ne înconjoare 24/7.

Locul de desfășurareUn spațiu complet nou.. întregul program este concentrat pe teritoriul ARTPLAY SPb Design Centre, care este creat ca un cluster creativ unic, cel mai mare din Sankt Petersburg, cel mai bun din România.

Program și vorbitori: 16 invitați speciali vor fi invitați să țină o conferință, iar în total vor avea loc peste 70 de conferințe și discuții. Pentru conferințele susținute de experții Marco Casagrande, Jorge Perez, Arne Reiseg Mikelstad, Peter Miller, Vladimir Samoilov, Ksenia Leri, Olga Kosyreva, Yaroslav Usov, Lyudmila Malkis și mulți alții, înscrierile sunt deja în curs! Exponenții de la Design Week Expo au pregătit câteva produse noi și oferte speciale interesante.

Expoziții și prezentări de noi tehnologii:

Unic HTC VIVE VR ZONE va fi deschisă toate zilele pentru a prezenta cele mai noi tehnologii de proiectare asistată de calculator. Nu numai că vă puteți cufunda într-o lume a divertismentului virtual, dar puteți obține, de asemenea, sfaturi profesionale cu privire la orice probleme legate de noile tehnologii și puteți comanda pentru dvs. cel mai modern set de echipamente sau conținut virtual.

Citește mai mult  Renașterea lui Beatrice

Pentru prima dată vom organiza un intensiv educațional Smart Office în toată regula. În timpul celor trei zile de curs, designerii de interior de birou au ocazia unică de a participa la concursul de design de birou EDDE pentru Săptămâna Designului! «Design 24/7: eco-tehnologii modă sau nouă realitate?» – denumirea unei serii de evenimente speciale incluse în programul paralel Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg, Cel mai important forum economic al Rusiei.

Laboratorul de Lumină al Școlii Superioare de Proiectare a Luminii de la Universitatea de Mecanică și Optică din Sankt Petersburg va prezenta tehnologii viitoare: teatru cu laser, instalații de lumină și sunet, textile inteligente și decorațiuni inteligente. După cum știți, designul de iluminat arată cel mai eficient în întuneric, ceea ce este aproape imposibil în Sankt Petersburg în nopțile albe. Vom crea o cameră de black-out special pentru oaspeții noștri, astfel încât să puteți vedea minunile științei cu ochii voștri.

Deja în mod tradițional designul grafic este o parte importantă a programului. Expoziție de afișe ale artiștilor francezi contemporani FABRIQUÉ RO FRANCE va prezenta cele mai înalte realizări ale designerilor grafici din secolul XXI. Evenimentul este susținut de Institutul Francez. Pe 29 mai, în laboratorul Ohta, vor avea loc două conferințe susținute de către invitații principali ai expoziției, care vor preceda deschiderea oficială a proiectului.

Depășirea limitelorVa fi amenajată o zonă pentru copii, o zonă pentru bucătari în aer liber cu cursuri de măiestrie, o zonă de modă pe teritoriul expoziției și alte surprize.

Mai multe detalii în programul de la ! Înregistrarea este obligatorie!

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: