vârsta de 80 de ani. Viața pe un scaun

Artek sărbătorește cea de-a 80-a aniversare a celui mai faimos taburet din lume: Stool 60. Ca întotdeauna, cele mai creative soluții sunt în program!

O icoană a designului secolului XX, ingenios prin simplitatea și caracterul său practic, placaj, pe picioare îndoite.. Creat în urmă cu 80 de ani de legendarul Alvar Aalto ( Alvar Aalto ) un pionier al designului scandinav modern. Un taburet de această formă nu putea fi realizat din metal decât la începutul anilor 1930. Alvar Aalto ( Otto Korhonen ) a dezvoltat tehnologia de îndoire a placajului de mesteacăn timp de ani de zile. Invenția sa a reprezentat un adevărat progres în producția industrială. Nu este o coincidență faptul că Aalto a fondat Artek în 1935 pentru a-și realiza proiectele în serie ( a se vedea. «Aniversarea Artek" de la 08.02.2010 ).

De-a lungul anilor, Stool 60 a fost restilizat de numeroase ori. Pentru colecția sa aniversară, designerul Mieke Meiré ( Mike Meiré ) vopsit în diferite culori un model de bază pe trei picioare. Colecția sa va face parte din Artek- Mobilier iubit pentru o lungă perioadă de timp ( Română. – «Artek- mobilierul care este favorit de multă vreme" ) în Tokyo.

Japoneză ( Nao Tamura ) "carbonizată scaun. Inelele anuale de pe scaun amintesc de vârsta scaunului 60.

Toți cei care doresc să aibă legenda designului în casa lor se pot înscrie la concursul organizat de Artek (până la 31 decembrie;. Tot ce trebuie să faceți este să distribuiți o fotografie a scaunului pe care l-ați realizat pe site-ul oficial al mărcii. Câștigătorul va primi un Stool 60 din colecția în ediție limitată.

Citește mai mult  Bertelè Mobili lansează o colecție inspirată din anii 1920
Link-uri conexe:
Explorați alte modele de Artek.
Descoperiți condițiile de participare la concursul Artek.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: