Aerul ca artă

Elica aduce la București Contemporary Air, o expoziție a hotelor sale de bucătărie.

În imagine: Hota de extracție Elica 35CC.

O retrospectivă a modelelor Elica a avut loc sub bolțile vechii Case Spiridonov pe 28 noiembrie. Renumitul producător de hote de bucătărie transformă aparatele în adevărate opere de artă. Modelele, care au câștigat premii prestigioase pentru designul și tehnologia lor contemporană, au fost amplasate pe un fundal de stuc clasic și plafoane cu casete.

În imagine: Giuseppe Perucchetti ( Elica ).

Contemporary Air a prezentat o colecție de modele emblematice, de la cele mai bine vândute Om și Star la noile 35CC, Sweet și Tiffany. Are o cameră proprie dedicată operei arhitectului și designerului Gaetano Pesce ( Gaetano Pesce ). Pescecappa hood- la granița dintre designul industrial și arta contemporană. A fost produs într-o ediție limitată de doar 15 bucăți. Noutățile și modelele emblematice Elica, precum și activitatea mărcii în România, au fost discutate de Francesco Casoli ( președintele Elica, și Giuseppe Perucchetti ( președintele Elica.

Foto: Hota de extracție Pescecappa.

În imagine: Francesco Casoli ( Elica ).

În imagine: hota de aspirație Star.

În imagine: Simțiți capota de extracție.

În imagine: Hota de extracție spațială.

În imagine: Capotă dulce.

Foto: Tiffany Hood.

În imagine: Grace Hood.

Foto: Adagio hood.

Citește mai mult  Hota universală Elica
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: