Ernestomeda prezintă noile bucătării

"Căștile inteligente de la Ernestomeda au fost prezentate la expoziția LivingKitchen din ianuarie, care a avut loc în cadrul expoziției internaționale de design interior imm Cologne 2015.

Ernestomeda prezintă la târgul din Köln noua bucătărie SOUL și ICON reînnoit. Ambele au fost proiectate de arhitectul și designerul Giuseppe Bavuso ( Giuseppe Bavuso ). SOUL- cu un aer de epocă, datorită bazinului larg BAY, care amintește designerului de un jgheab de grădină. Cu toate acestea, funcționalitatea bucătăriei – mai mult decât avansat.

Foto: Ernestomeda model SOUL.

Dispune de un sistem de depozitare modular care poate fi configurat după bunul plac, rafturi iluminate cu LED-uri și o gamă de hote de aspirație. Nici măcar mânerele dulapurilor nu sunt simple. Acestea au filtre speciale care permit circulația aerului în interiorul dulapurilor, astfel încât alimentele pot fi depozitate mai bine. Toate suprafețele sunt tratate cu finisaje speciale care le protejează împotriva fluctuațiilor de temperatură, a scurgerilor, a coroziunii, a luminii, a produselor de curățare etc. În plus, are proprietăți antibacteriene.

În fotografie: ICON de Ernestomeda.

Modelul spațios ICON expus cu o insulă de bucătărie spațioasă. Setul are acum și uși ventilate, iar principala sa noutate este o gamă și mai largă de finisaje, inclusiv Piatra Piasentina cu o suprafață care seamănă cu pielea la atingere.


Vedeți toate dulapurile de bucătărie de la Ernestomeda.

Citește mai mult  Culoare maximă!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: