Zepter filtrează apa în cinci etape

Zepter prezintă sistemul de purificare a apei în cinci etape AqueenaPro cu zgomot redus.

AqueenaPro- Un sistem de purificare a apei în cinci etape, cu zgomot redus, care produce până la 370 de litri de apă. Procesul de filtrare din noul sistem de curățare elimină majoritatea impurităților periculoase și îmbunătățește considerabil gustul apei. AqueenaPro utilizează una dintre cele mai moderne tehnologii de osmoză inversă din lume. O membrană specială reține particulele și microorganismele dăunătoare.

AqueenaPro este echipat cu un sistem de siguranță suplimentar: un senzor de prevenire a scurgerilor, un sistem de autocurățare și un sistem de control al presiunii. Sistemul dispune de o unitate de control automat pentru a economisi apă și energie, un afișaj funcțional și un sistem de afișare automată a stării filtrului care vă arată când este timpul să schimbați filtrul.

Citește mai mult  Picioare frumoase
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: