KÄRCHER pompează apa mai eficient

KÄRCHER prezintă noua gamă de pompe de imersie cu tehnologie de etanșare ceramică.

La începutul anului 2016, KÄRCHER a introdus o gamă de pompe submersibile cu șapte modele care rezolvă diferite sarcini: pentru a face față consecințelor scurgerilor, pentru a goli piscinele și iazurile, pentru a elimina subsolurile inundate și gropile de construcție rezultate în urma inundațiilor de primăvară. Spre deosebire de predecesorii săi noua gamă dispune de o garnitură de etanșare cu inel O ceramic și de o cameră de ulei. Acest progres protejează motorul în mod mai fiabil împotriva contaminării și, prin urmare, crește durata de viață a unităților. Toate modelele dispun de noul sistem de conectare rapidă a furtunului Quick Connect pentru o manevrare rapidă și ușoară a pompei.

Alegerea unui model din gamă depinde de gradul de poluare a apei și de capacitatea necesară. Apa transparentă și ușor murdară este aspirată cu ajutorul pompelor SP 2 Flat sau SP 6 Flat Inox, care au debite de 6.000 și, respectiv, 14.000 l/h. Datorită picioarelor lor retractabile, acestea pompează apa până la o înălțime de 1 mm, lăsând podeaua aproape uscată și creând un "efect de mop uscat".

Pentru apa murdară cu un diametru al particulelor de până la 30 mm, SP 1, SP 3, SP 5, SP 7 și SP 7 Inox sunt disponibile cu indicele de performanță Dirt ( 5 000, 7 000, 9 500, 15 500 și, respectiv, 15 500 ). Toate pompele din noua gamă de produse sunt acoperite de o garanție extinsă de cinci ani, atâta timp cât produsul este înregistrat pe site-ul KÄRCHER.

Citește mai mult  Belgia și Elveția în Outdoorstylist
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: