Kärcher Udare fără stropitoare

Kärcher are un nou kit de udare a butoaielor.

Apa rece de la robinet nu este bună pentru plante – acestea preferă apa caldă, decantată dintr-un butoi. Fiecare pat poate fi udat fără a mai fi nevoie să umpleți continuu un vas de udat greu – cu noul kit de udare Kärcher. Kärcher oferă un kit de udare a butoaielor premontat. Acesta include o pompă cu butoi SBP 3800, un furtun de 20 m, doi conectori universali Plus și un pistol de pulverizare. Kitul se instalează pe țeavă în câteva minute. Fără pregătiri speciale, conectorii se potrivesc simultan la mai multe diametre de furtun.

Alegeți între pulverizarea fixă sau pulverizarea cu ceață – presiunea apei este reglabilă în mod continuu. Și dacă pistolul de pulverizare se desprinde, alimentarea cu apă este întreruptă automat. Pompa ( 400 Watt ) este o pompă puternică ( pompează până la 3800 de litri de apă pe oră, astfel încât întreaga grădină poate fi udată în cel mai scurt timp. Furtunul PrimoFlex este potrivit pentru presiuni de lucru de până la 24 bar. Fabricat din material durabil și va dura cel puțin 12 ani.

Citește mai mult  Iudashkin, Zaitsev, Akhmadullina și Gulyaev vor crea grădini la Expoziția de flori de la București
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: