O inovație pentru grădinari de la Rehau

Sezonul de irigații poate începe: Rehau a lansat o nouă linie de furtunuri colorate pentru casele de la țară.

Grădinarii pricepuți știu: furtunurile de udare din cauciuc negru cu pereți perforați, prin care țâșnește apa, sunt de mult timp un lucru de domeniul trecutului. Furtunurile moderne Rehau funcționează în mod fiabil timp de mulți ani și nu irosesc apa în zadar.

Durata lungă de viață și alte proprietăți speciale sunt obținute prin tehnologia brevetată – armare diagonală. Furtunurile sunt acoperite în interior cu o plasă de armare diagonală, care previne deformarea, răsucirea, îndoirea și presiunea ridicată.

Noul ( Premium ) pentru până la 50 de bare, Comfort ( Comfort ) pentru până la 30 de bare și Allround ( Allround ) pentru până la 20 de bare. Toate sunt disponibile într-o mare varietate de culori, inclusiv burgundia, roșu, verde, galben și chiar dungi.

Puteți cumpăra accesoriile necesare pentru furtunul dumneavoastră: duze de pulverizare, spray-uri, adaptoare și duze, suporturi, role de depozitare etc. De asemenea, este disponibil un furtun special: furtunul de picurare – cu picurătoare integrate, îl puteți pune deasupra și sub pământ; și furtunul perlat – furnizează apă în picături pe toată lungimea și economisește până la 70 % din apă.

Citește mai mult  GARDENA tunde ușor gazonul
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: