20 de sfeșnice într-un pahar

Un suport de sticlă pentru lumânări de sticlă va salva o lumânare de la decolorare, va deveni un decor pentru o masă festivă și va arăta frumos pe un șemineu.

Foc într-un pahar

Lumânarea se stinge chiar și cu o briză ușoară. Un sfeșnic «sticlă" Îl protejează de decolorare. Dar acesta, desigur, nu este singurul avantaj al acestui tip de suport pentru lumânări. Are un aspect expresiv și intrigant, astfel încât poate deveni cu ușurință o extensie romantică a mesei dvs. sau pur și simplu un element decorativ neobișnuit al interiorului dvs. Lumânarea arde uniform în interiorul flaconului, iar reflexiile flăcării se joacă pe pereții de sticlă și pe elementele metalice care decorează suportul.

«Sticlă" Un suport de lumânare poate fi realizat într-un stil modern Picior din oțel inoxidabil, finisaj nichelat, sticlă colorată, curele decorative în jurul corpului de sticlă al sfeșnicului. Suporturile de sfeșnice în stil clasic au elemente elegante sculptate în bronz sau alamă, sticlă murano și pictură manuală cu foiță de aur.

Un felinar antic stilizat, cu un corp din lemn și pereți din sticlă, va crea o atmosferă de basm.. Aprindeți o lumânare și folosiți-o ca lumină de noapte în camera unui copil. O lampă de podea electrică simplă poate fi preferată unui sfeșnic înalt, cu o bază profilată și un picior cizelat, care poate fi așezat lângă fotoliu, creând astfel o zonă de ședere confortabilă.

Există suporturi de lumânări care pot fi suspendate din tavan cu un fir subțire Contrapartea neconvențională a ceasului CuClock, de altfel obișnuit
candelabre. Și dacă obișnuiești să folosești lumânări mici, de ce nu iei în considerare un suport de lumânări cu o "fantă" laterală?, care vă permite să aprindeți fitilul fără să vă ardeți degetele.

Citește mai mult  15 pături de pat la modă și plaids
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: