Smartphone-ul LG G5SE vine în curând în România

Smartphone-ul LG G5SE este disponibil pentru precomandă în România.

LG Electronics a anunțat deschiderea unei precomenzi pentru smartphone-ul LG G5SE. În condițiile economice actuale, compania a decis să înceapă în România în mod specific cu versiunea LG G5SE, iar în viitor să aducă pe piață și LG G5. Singura diferență între modele este tipul de procesor și cantitatea de memorie RAM. Noutatea este disponibilă în trei culori: titan, roz și auriu la un preț de 49 990 Leu.

Arhitectura modulară extinde foarte mult capacitățile LG G5SE. Datorită unei baterii detașabile retractabile și a unei game largi de accesorii LG Friends, smartphone-ul se poate transforma, de exemplu, într-o cameră digitală sau într-un player audio Hi-Fi. Aplicația versatilă LG Friends Manager vă ajută să vă gestionați cu ușurință modulele și accesoriile, identificând intuitiv dispozitivele din apropiere, conectându-le la LG G5SE și ajutându-vă să descărcați și să instalați aplicațiile de care aveți nevoie din Google Play Store.

Corp de smartphone din metal. Tehnologia de micronizare a aluminiului conferă suprafeței un finisaj deosebit de dur și neted. Designul este completat de liniile netede ale sticlei curbate a ecranului 3D Arc Glass. Procesor Qualcomm® puternic de 64 de biți cu 8 nuclee, cu economie de energie Snapdragon™ GPU Adreno™ de 652 1,8 GHz vă oferă putere 510 și DSP de economisire a energiei Hexagon™ DSP.

Există două camere foto pe spatele lui LG G5SE, una cu obiectiv standard de 78 de grade și una cu un obiectiv cu unghi larg de 135 de grade.. Vârful de gamă de la LG. Utilizatorii pot comuta rapid și ușor între modul panoramic și cel normal, fără a fi nevoie să se deplaseze mai departe pentru a realiza fotografii ale peisajelor panoramice, ale clădirilor înalte sau ale grupurilor de persoane.

Citește mai mult  Dyson a creat un aspirator manevrabil

LG G5SE vine cu o colecție mare de efecte foto convingătoare. Iar combinația dintre camerele standard și cele cu ecran lat nu numai că vă permite să schimbați rapid modurile camerei, să folosiți zoomul 8x, dar și să realizați fotografii cu zoom dublu inversat.

LG G5SE suportă Dolby Digital Plus ( DD+ )- Format avansat de compresie audio pentru o calitate mai bună a sunetului pentru 7.1 canal. Datorită prezenței unui conector USB de tip C, inginerii companiei au reușit să implementeze tehnologia Qualcomm Quick ChargeTM 3.0, care permite încărcarea smartphone-ului cu 27% mai rapid decât modelele din generația anterioară. Low Power Location Estimation ( LPLE ) îmbunătățește eficiența bateriei cu 41,9% pentru a optimiza consumul de energie în aplicațiile bazate pe localizare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: