Sub-Zero& Wolf integrează plitele în masă

Noua gamă de hote de aspirație Sub-Zero&Wolf se potrivește în blatul de lucru, are un mod foarte puternic și poate fi controlată prin telecomandă.

Producătorul de aparate de gătit Wolf, membru al familiei Sub-Zero, introduce o nouă gamă de hote de bucătărie, inclusiv hota DownDraft și modele din gama europeană. UAT-urile sunt disponibile în versiuni de insulă, de perete și de birou pentru a se potrivi tuturor tipurilor de aragazuri – cu gaz, cu inducție, electrice sau cu tiraj descendent Gaz, inducție, electric, electricitate, modul Wok integrat. Hotele sunt echipate cu filtre de mare viteză pentru o curățare eficientă a aerului și au un sistem de iluminare cu halogen luminos.

Hotele DownDraft sunt disponibile în modele de 76 cm, 91 cm și 116 cm și în diverse configurații. Corpul sculptural, estetic și atrăgător din oțel inoxidabil este echipat cu motoare de amplificare puternice, interne, de tip canal. Hota alunecă fără probleme în blatul de lucru și poate fi trasă până la 36 cm înălțime, dacă este necesar; atunci când nu este utilizată, hota poate fi ascunsă cu ajutorul unei telecomenzi.

Disponibil în sticlă transparentă sau neagră și finisaje din oțel inoxidabil. Panoul frontal este controlat, iar ventilatorul are patru viteze. Filtrul de grăsime din plasă metalică poate fi îndepărtat și spălat în mașina de spălat vase.. Un indicator special integrat avertizează asupra acestei necesități. Hote extractoare cu coș de fum telescopic și disponibile în configurații cu montare pe insulă și pe perete.

Citește mai mult  Röndell vă oferă un design îndrăzneț în culori strălucitoare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: