Structura sistemului de încălzire

Vă instalați un sistem autonom de încălzire a apei calde în locuința dumneavoastră. Odată ce v-ați decis să faceți acest pas, nu uitați să studiați. Aveți nevoie de ea pentru a alege aparatul potrivit, pentru a înțelege modul de funcționare a sistemului și, în cazul unei probleme, pentru a putea localiza cu exactitate punctul în care a apărut problema.

Sisteme alternative de încălzire. Acestea sunt concepute astfel încât procesul de circulație să se desfășoare în mod natural Apa caldă și rece constantă are ca rezultat o ( densitate și o greutate specifică diferită ) între mediul încălzit și cel răcit. Acestea se numesc sisteme de circulație deschise, gravitaționale sau naturale. Acestea nu folosesc o pompă. O opțiune excelentă, care are însă unele dezavantaje. În primul rând, o astfel de schemă de încălzire necesită conducte cu un diametru mare ( pentru a reduce rezistența hidraulică inerentă a conductelor ). În al doilea rând, procesul de circulație naturală nu permite încălzirea încăperilor care se află sub nivelul cazanului de apă caldă. Și în al treilea rând, suprafața maximă a suprafeței încălzite nu trebuie să depășească 100-110 m2.

Din ce constă sistemul?

Sistemul de încălzire la domiciliu include următoarele componente: un dispozitiv de încălzire a apei, o conductă cu agent termic, dispozitivele de încălzire conectate la acesta. În plus, există colectoare de distribuție și de refulare, pompe de circulație, amortizoare, termostate și supape de închidere ( KZR ). O privire mai atentă la toate aceste elemente.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: