Lumină de aer Terzani

Candelabrele sculpturale de la Terzani sunt atât de ușoare încât par să plutească în aer. Ce tendințe de design, materiale și tehnologii alege producătorul italian, care urmează motto-ul "Lightness in everything" (Lejeritate în toate)?

Terzani S.R.L. Terzani S a fost înființată în 1972 la Florența. Calea sa creativă a fost clară încă de la început: realizarea de corpuri de iluminat care îmbină măiestria trecutului cu tehnologia de astăzi, luând forme expresive.Faceți clic aici pentru a vedea mai multe imagini și prețuri ale candelabrelor.

Despre trecut și prezent

Mâinile artizanilor companiei sunt responsabile pentru crearea unor adevărate opere de artă. Designul neobișnuit al corpurilor de iluminat a fost materializat prin utilizarea unor materiale exclusive – Sticlă de Murano, metale fine, lemn prețios.

În imagine: un corp de iluminat de la Terzani.

Ilustrațiile cu candelabre de aici nu prezintă doar candelabre, ci adevărate sculpturi care emit lumină strălucitoare. Acestea reprezintă următorul pas evolutiv în proiectarea iluminatului. Timp de patruzeci de ani, motto-ul Terzani a fost "lejeritate în toate lucrurile" rămâne neschimbată, la fel ca și tendința de bază Creați corpuri de iluminat care se bazează pe tradiția străveche și tehnologia de avangardă.

Despre materiale, colecții și designeri

Compania Terzani "profesează" O abordare experimentală a designului de iluminat. Fondatorul Sergio Terzani ( Sergio Terzani ) și fiul său, directorul general Nicolas Terzani ( Nicolas Terzani ) au creat Laboratorul Creativ Terzani, unde sunt dezvoltate și testate noi idei, tehnologii și materiale. Producătorul italian colaborează cu designeri renumiți – în primul caz, o parte a fluxului luminos Nigel Coates ( Nigel Coates ), Maurizio Galante ( Maurizio Galante ) Christian Lava ( Christian Lava ), Dodo Arslan ( Dodo Arslan ). Colaborarea cu legendarul designer francez Jean-Francois Crochet ( Jean-Francois Crochet ) datează din 1986 și a dat naștere colecției iconice Art Deco Memory. Folosește materiale speciale.. fier forjat, sticlă Scavo, lemn toscan. O altă colecție consacrată care exprimă valorile estetice ale Terzani-ilor PreciousDesign. Este lumina transformată într-o formă de artă interactivă. Se joacă cu umbrele în mișcare, creând efectul luminii solare care se reflectă pe suprafața apei.

  • Peretele Atlantis J04A de la Terzani
  • Lampa Shar Pei de la Terzani
  • Antinea B40P de la Terzani
  • candelabrul Etoile P03A de la Terzani

Candelabru de perete Atlantis J04A de Terzani.

Despre forme, imagini și inspirație

Terzani nu crede în siluete statice și forme simple. Designul de candelabre, lămpi de podea, sconces sunt dinamice, schimbătoare și mobile, ca și natura însăși. Cascade de sticlă, sârmă de oțel împletită, suprafețe concave și convexe, siluete asemănătoare unor nori, lumină pulsând prin fisuri sinuoase în cadrele metalice. Privind candelabrele Terzani, este ușor de ghicit de unde s-au inspirat creatorii de sculpturi de iluminat. Este energia vitală a pământului, briza, puterea unei căderi de apă, lava unui vulcan… Imagini impresionante sunt întruchipate de LED-uri, nichel strălucitor, sticlă de Murano, fier forjat, aurire, folie de argint, inele și picături de cristal.


Ca drepturi de publicitate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: