Nicholas Terzani despre design și tehnologie în industria de iluminat

Marca italiană Terzani este renumită pentru o varietate de candelabre realizate manual – nu fără motiv, acestea sunt echivalate cu opere de artă. Nicola Terzani, președintele Axo Light, ne spune cum un atelier de familie a putut deveni un brand de renume mondial.

Producția de corpuri de iluminat Terzani se bazează pe ideea de a combina măiestria italiană cu tehnologia modernă. Există o utilizare extinsă a metalului și a cristalului. O marcă înregistrată – modele realizate din lanțuri metalice care seamănă cu fluxuri de apă.

Despre filozofia companiei. De obicei, nu ne uităm la alte mărci, trăim în lumea noastră și, ca să fiu sincer, nu mă gândesc prea mult la ce se întâmplă dincolo de granițele ei. Lucrăm cu toți cei care au o idee interesantă sau își folosesc propriile. Cel mai important lucru este că este să acționăm ca o echipă, în mod coordonat, acest lucru ne ajută să obținem cele mai bune rezultate. Terzani lucrează cu o mulțime de designeri ( printre ei se numără maeștri recunoscuți precum Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lava, Dodo Arslan și alții ) și eu însumi am proiectat câteva piese.

Cu privire la prioritatea designului. Din punct de vedere creativ, nu văd prea multe schimbări sau activități în industria de iluminat. Dar pot vedea clar o evoluție a tehnologiei – LED ( LED-uri ). Nu încercăm să proiectăm pentru inovație; suntem bucuroși să folosim și tehnologii tradiționale, dacă acestea îmbunătățesc aspectul produsului.

Cum sunt create corpurile de iluminat. Mai întâi apare o idee, un concept, începem să lucrăm la el și să ne "jucăm" cu el cu ea, până când vom ști dacă există potențial aici. Avem o echipă mare de dezvoltare care ne îmbunătățește continuu produsele. Desigur, folosim diferite tehnologii în producție, dar cel mai important lucru este că folosim cele mai bune produse ale noastre într-un mod foarte personal este elementul uman, mâinile pe care le folosim pentru a modela și rafina produsul.

Citește mai mult  Suprarealism floral

Despre stilul italian în interior. Nu-mi place să pun etichete pe lucruri, dar cred că producătorii italieni sunt cunoscuți pentru atenția la detalii și eleganță.

Despre consumatorul rus. Nu sunt personal familiarizat cu consumatorii ruși. Cred că, pentru a înțelege o cultură, trebuie să vorbești limba, să poți comunica liber. Dar consumatorii ruși iubesc, fără îndoială, designul italian.

Cele 5 serii cele mai izbitoare din gama Terzani, conform lui Nicholas Terzani

Îmi place fiecare dintre produsele noastre, altfel nu ar fi ajuns în catalog. Politica mea este următoarea: fie ne îndrăgostim de un nou proiect, fie nu ne pierdem timpul cu el. Cu toate acestea, aș dori să subliniez:

Corp de iluminat Atlantis, Tezani.
Candelabru de curent, Tezani.
Candelabrul Volver, Tezani.
Corp de iluminat Mizu, Tezani.
Argent, Tezani.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: