Dormitor pentru femei: designer Ilona Menshakova

Dormitorul unei femei, realizat în tonuri calme de bej, cu elemente de stil provensal și Shebey, a devenit o oază de liniște pentru proprietara casei sale de la țară.

Designul unui dormitor de femeie de Ilona Menshakova – participant la concursul "Cel mai bun decor de cameră" la

Printre cerințele care ar trebui să fie îndeplinite de designul dormitorului pentru femei sunt de obicei numite o atmosferă confortabilă, o muncă atentă cu textile și funcționalitate. Toate aceste sarcini au fost rezolvate de designerul Ilona Menshakova, care a creat un interior cu note ușoare de Provence. Acest dormitor este un dormitor pentru femei, ceea ce este imediat vizibil prin tranzițiile moi de culori. Bej a fost ales ca ton de bază al decorului: creează un sentiment de armonie și este completat de culori pastelate de nisip, galben și albastru deschis. Un element original al proiectului de design a fost căpătâiul înalt în stil shebby: acest accent retro a permis să privim finisajul tradițional dintr-un unghi nou. Pentru ca stăpâna să se poată bucura ocazional de un sentiment special de intimitate, dormitorul are un ecran solid, care poate fi ușor de pus pe perete atunci când nu aveți nevoie de el.

Citește mai mult  Un interior bugetar al unui dormitor în stil țară
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: