Mărci care produc colecții de designer pentru femei

Iată cinci mărci care, de-a lungul anilor, ne-au încântat cu colecții strălucitoare și neobișnuite, atât ale unor designeri tineri, cât și ale unor creatoare cunoscute.

Conținutul materialului

Flos

Curățați abajurul lămpii? Ușor! Marca italiană este renumită la nivel mondial pentru iluminatul de design. De-a lungul anilor, a colaborat cu artizani renumiți, precum Piero Lissoni ( Piero Lissoni ) Philippe Starck ( Philippe Starck ) Marcel Wanders ( Marcel Wanders ). Nu sunt multe femei pe această listă de designeri celebri. Unul dintre ei.. Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ). În 2012, a creat o colecție de lămpi de design pentru Flos. Particularitatea lor este că abajururile pot fi "spălate", dacă se dorește în mașina de spălat vase.

Natuzzi

Un desen cu motto-ul "Do no harm" (Nu face rău). De-a lungul istoriei sale de jumătate de secol, această companie s-a impus ca lider în domeniul mobilierului din piele tapițat manual. Colecția Fundamentals a renumitului designer italian Paola Navone ( Paola Navone ). O caracteristică specială a acestei serii este materialul de tapițerie. Pentru prima dată, fabrica a folosit animale de carne în loc de vaci special crescute pentru tapițerie. Aceasta este poate una dintre puținele situații în industria mobilei în care ideea bună de "conservare a naturii" a fost pusă în valoare A devenit baza designului de mobilier din piele.

Vitra

Un experiment arhitectural în gumă. Din 1950, fabrica elvețiană a fost un furnizor de top de mobilier de design de înaltă calitate. Această companie a fost suficient de norocoasă să lucreze cu Zaha Hadid ( Zaha Hadid )- prima femeie care a câștigat Premiul Pritzker pentru Arhitectură. Au dezvoltat o serie limitată de mese de sufragerie cu forme neobișnuite. Designul se bazează pe o instalație creată de Zaha Hadid pentru Târgul de Design din Miami ( Miami Design Fair ) în 2005 o structură de oțel alb leagă etajele prin spațiul atriumului, intersectându-se în aer. Instalația ( numită de arhitectul Elastika ) este ca o bucată imensă de gumă de mestecat: dacă calci pe ea, încep să se desprindă sforile.

Citește mai mult  19 modele de rafturi din lemn pentru casa ta

Axor

Farmec industrial. Această marcă germană este deținută de Hansgrohe- liderul de necontestat al pieței de obiecte sanitare. Colecția Axor Shower a fost creată ca rezultat al unei colaborări de succes cu trio-ul de designeri feminini Front. Capetele de duș și robinetele ilustrează partea tehnică a dușului. Iar țevile, manșoanele și supapele ascunse în mod normal au devenit elemente de design industrial. Dintr-o simplă pâlnie, de exemplu, a fost creat un cap de duș care nu are absolut niciun fel de aspect hi-tech, ceea ce în realitate este.

Bruhl

O abordare tinerească. Germanii sunt cunoscuți pentru mobilierul lor tapițat cu mecanisme de transformare brevetate. Pentru "tinerețe" Direcția mărcii este în mod tradițional responsabilitatea fiicei proprietarului.. designer Kati Meyer-Bruhl ( Kati Meyer-Bruhl ). Una dintre creațiile ei canapea Plup. denumit astfel din cauza sunetului distinctiv produs de spătarul mobil atunci când se fixează la locul său. De asemenea, este renumit pentru gama sa largă de modele de tapițerie pentru clienți de toate vârstele același model poate arăta atât respectabil, cât și rebel.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: