10 lucruri care consumă spațiul unui apartament mic

Este o artă să organizezi corect spațiul într-un apartament mic. Pentru a crea mai mult spațiu de locuit, faceți să dispară obiectele redundante. Renunțați la spațiul în plus pe care l-ați păstrat, reciclați aparatele electrocasnice, eliminați decorațiunile inutile și îmbunătățiți aspectul casei dumneavoastră.

Obiectele voluminoase și nefuncționale "mănâncă" spațiul de locuit. Experții noștri – Designerii de interior au făcut o listă cu lucrurile care nu încap într-un apartament mic:

1. Aspirator mare

Înlocuiți un aspirator vechi cu fratele său vertical.

2. Plită cu 4 arzătoare

Ocupă prea multă suprafață de lucru valoroasă. Versiunea cu 3 arzătoare nu este mai puțin convenabilă și economisește 10-15 cm. O plită cu 2 arzătoare va fi suficientă și pentru cei care nu gătesc prea mult.

3.Pat

Obțineți o canapea convertibilă cu o saltea anatomică. Rezervați doi metri pătrați de spațiu în timpul zilei prin reasamblarea unei canapele

4. Dulap de noptieră

Mulți oameni nu folosesc sertare în noptierele lor – majoritatea au nevoie doar de o suprafață pentru un telefon, o carte, un pahar de apă. Există loc pentru mese mai mici lângă pat.

5. Chiuvete duble sau chiuvete cu o plajă

Spațiul de care nu aveți nevoie este mai bine alocat aparatelor electrocasnice sau spațiului de lucru.

6. Capota domoală

Înlocuiți-o cu o hotă în unitatea de perete. Obțineți spațiu suplimentar deasupra blatului de lucru și spațiu de depozitare suplimentar

Citește mai mult  Stilul italian în designul interior

7. Aparate cu funcționare redusă

Mai bine pentru a instala aparate cu mai multe funcții: mașină de spălat-uscător, cuptor cu funcție de cuptor cu microunde, ventilator de încălzire.

8. Uscător de rufe cu tambur pe podea

Înlocuiți-o cu un uscător de rufe sau cu o unitate de perete pliabilă.

9. Un birou clasic

Un birou compact, cu o adâncime de 40 cm, din seria măsuțe de toaletă sau console.

10. Duo-ul mop / găleată

Luați un mop cu rezervor de detergent. Compartimentul de depozitare este ușor de utilizat și ocupă o fracțiune din spațiul din dulapul dumneavoastră. Gălețile și bazinele ar trebui înlocuite, de preferință, cu versiuni pliabile

Îndepărtați lucrurile inutile, înlocuiți obiectele voluminoase și veți găsi spațiul care vă lipsește. Se pare că micul tău apartament confortabil este, de asemenea, foarte spațios.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: